Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 29. oktoober 2019

EPA 2019: Baltic Agro Machinery tutvustab digitaalseid põllutehnika lahendusi

31. oktoobril ja 1. novembril toimuval Eesti põllumajanduse aastanäitusel EPA on Baltic Agro Machinery põhiteemaks John Deere digitaalsed põllutehnika lahendused.
Välistendis V-05 on väljas John Deere ratastraktor 8320R.
Foto: ALEXANDER EHHALT

Selle märksõna abil on ettevõte disaininud sisestendi S-02 ning planeerinud seminari. Klientidele näidatakse erinevaid lisaväärtusprogramme, nagu näiteks: kütusegarantiiprogramm, tasuta asendusmasina programm ja FarmSight teenusepaketid. John Deere JDLink ja tasuta veebiportaal MyJohnDeere.com pakuvad soovijaile mitmeid erinevaid võimalusi masinate virtuaalseks jälgimiseks, diagnostikaks ja selle info abil masina kulude optimeerimiseks ning vigade ennetamiseks.

Kütusesäästlikkus, keskkonnasõbralikkus ja mistahes sisendkulude kokkuhoid peaks täna juba enamus põllumehi huvituma panema. Ja panebki!

Baltic Agro Machinery välistendis V-05 on väljas John Deere ratastraktor 8320R, teleskooplaadur KT447 ja kommertskasutuse murutraktor X949 koos lumesahaga.

Näha saab ka teleskooplaadurit KT447
Foto: Baltic Agro Machinery

31. oktoobril oodatakse kõiki tehnikahuvilisi seminarile „Digitaalsed põllutehnika lahendused ja John Deere tooteuuendused 2020. hooajaks“.

Digitaalsed põllutehnika lahendused ja John Deere tooteuuendused 2020. hooajaks

Toimumise aeg: 31. oktoobril 2019 kell 11.45-13.45

Toimumise koht: Helmi Kurrik auditoorium (ERMi A-osa)

Sihtgrupp: ettevõtete juhid, tehnikapargi juhid, digipõllumajanduse huvilised

Esinejad: Kristjan Ruusamäe, Marek Peensalu (Baltic Agro Machinery)

Teemad:

John Deere’i põllumajanduslikud halduslahendused ja uuendused - kuidas John Deere’i põllumajanduslikud halduslahendused on abiks masinate optimeerimisel, saagikuse tõstmisel, tööaja planeerimisel ja sisendkulude haldamisel.

Millised on John Deere’i põllumasinate ja varustuste uuendusi 2020. hooajaks.

Seminarile saad registreeruda SIIN.

Vaata lisainfot EPA messi kohta SIIT.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960