Autor: Tetra Laval • 3. märts 2022

Tetra Laval annetab Ukrainale 2 miljonit eurot

Tetra Laval kontsern annetab 2 miljonit eurot humanitaarabi Ukrainas elavatele ukrainlastele ja neile, kes on sunnitud naaberriikidesse põgenema. Tetra Lavali kontsern on Rootsi juurtega tööstuskontsern, millle peakorter on Šveitsis.

„Oleme Ukraina sõja pärast sügavas ahastuses ja ühineme kõigi rahu nõudvate osapooltega. Teeme kõik endast oleneva, et toetada ukrainlasi humanitaarabiga, sest seisame inimlike põhiväärtuste eest," ütles Tetra Lavali kontserni esimees Lars Renström.

Üks miljon eurot annetatakse UNICEFi programmile, mis aitab enam kui poolt miljonit last, kes on sõja tõttu juba hätta sattunud. Täiendav 1 miljon eurot eraldatakse põgenikelaagrite ohutu toidujaotuse tagamiseks peamiselt koostöös Tetra Paki kohalike klientidega.

Meediapäringute korral võtke ühendust: Jörgen Haglind, [email protected]

Ettevõtted, mis kuuluvad Tetra Lavali kontserni:

Tetra Pak on toiduainete töötlemise ja pakendamise lahendusi pakkuva ettevõttena maailmas esirinnas. Ettevõte pakub ohutuid, uuenduslikke ja keskkonnahoidlikke tooteid, mis enam kui 160 riigis täidavad sadade miljonite inimeste igapäevaseid vajadusi. Firmal on maailmas kokku üle 25 000 töötaja ning väärtustatakse vastutustundlikku juhtimist ja kestliku äritegevuse põhimõtteid.

Sidel on mõjukas ettevõte plastist, metallist, klaasist jm materjalist joogi-, toiduaine-, olme- ja kehahooldustoodete pakenditootmisseadmete ja teenuselahenduste vallas. Ettevõte on enam kui 190 riigis paigaldanud üle 40 000 seadme. Firma keskendub tulevikku suunatud uuenduslikele tehastele, kus kasutatakse nüüdisaegseid süsteeme ja liinitehnoloogiat. Kogu maailmas on neil kokku üle 5500 töötaja.

DeLavali visioon on teha võimalikuks toiduainete kestlik tootmine. Uuenduslikkusel põhineva ettevõttena aidatakse piimakarjakasvatajatel vähemate vahenditega saavutada paremaid tulemusi. Firma töötab selle nimel, et pakkuda maailmas esmaklassilisi lüpsiseadmeid ja -lahendusi. DeLavalis töötab ligikaudu 4500 pühendunud spetsialisti enam kui 100 turustuspiirkonnas üle maailma. DeLaval kuulub Tetra Lavali kontserni.

2020. aasta kevadel annetas Tetra Laval Kuressaare haiglale koroonaviiruse leviku eesrindel võitlemiseks 10 000 eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960