Autor: Kaspar Allik • 18. september 2019

PRFoods muutis tütarde juhatusi

PRFoods on otsustanud muuta tütarettevõtete juhatusi.
Foto: Andras Kralla
PRFoodsi tütarfirma Saaremere Kala AS ja tootmisettevõtte Vettel OÜ juhatusest lahkub Ivari Vokk ning Saaremere Kala juhatus jätkub kolmeliikmelisena, andis ettevõte teada.

PRFoodsi juhatuse liige Indrek Kasela ütles, et Ivari Vokk on teinud suurepärast tööd tehase uuendamisel ning uute toodete ning keskkonnasäästlike pakendite väljatöötamise. "Soovime talle edu uutes väljakutsetes ja täname teda tehtud töö eest," ütles Kasela.

Saaremere Kala juhatus jätkab kolmeliikmelisena koosseisus Indrek Kasela, Christopher Charles Leigh ja Victoria Leigh-Pearson. Vetteli juhatuse liikmetena jätkavad Indrek Kasela ja Jarkko Alho.

Alates 12. oktoobrist saab Vetteli tegevjuhiks praegu Soome üksusi juhtiv Jarkko Alho, mis on kooskõlas PRFoodsi eesmärgiga ühendada Eesti ja Soome üksuste juhtimine.

Septembri alguses muutus ka Trio Trading Oy ja Heimon Kala Ab Oy juhatus. Mõlema juhatusest lahkus Pekka Lahtinen ning Heimon Kala tegevjuhiks sai Jarkko Alho. Jarkko Alho on PRFoodsi tütarettevõtete Vettel, Trio Trading ja Heimon Kala juhatuse liige.

Juhtimise ühendamine on ettevõtte teatel osa PRFoodsi 2019. aasta alguses alustatud ulatuslikust sünergiaprogrammist, mille raames viiakse lõpule ka Heimon Kala ja Trio Tradingu ühinemine. Sünergia- ja kokkuhoiuprogrammi eesmärk on kontserni kulude vähendamine jooksval finantsaastal 1 miljoni euro võrra.

Majandusaasta lõppemisel augusti lõpus kirjutas ettevõte, et 2018/2019. aasta oli üks keerulisemaid nende ajaloos. Aasta jooksul kujunes puhaskahjumiks 1,47 miljonit eurot.

PRFoods on viimase aastaga kaotanud 34 protsenti turuväärtusest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960