Dotnuva Baltic AS

Aadress: Savimäe 7, Vahi, 60534, Tartu vald

E-post: info@dotnuvabaltic.ee

Telefon: +372 661 2800

Koduleht: www.dotnuvabaltic.ee

Meie peamine tegevusvaldkond on põllumajandustehnika müük ja hooldus. Esindame Eestis selliseid tuntud tehnikatootjaid nagu Case IH, Kverneland, Jeantil, Schäffer, Güstrower, Wielton, Agrifac. Traktoritele pakume Quicke esilaadureid. Loomulikult meie poolt ka masinate hooldus ja remont ning varuosad. Lisaks müüme firmade Cimbria, BIN ning Kongskilde seadmeid kuivatite ja teraviljakäitlussüsteemide ehitamiseks.

Olulise osa meie tegevusest moodustab seemnete müük. Pakume põllumeestele rohkem kui 100 erinevat sorti sertifitseeritud seemneid. Näiteks raps, heinaseemnesegud, punane ristik, valge ristik, roosa ristik, lutsern, mesikas, aruhein, karjamaa raihein, põldtimut, aasnurmikas, muru, kaunviljad, suhkru- ja söödapeet, mais, oder, jne. Teeme koostööd firmadega DLF, Saaten Union, Rapool, Maribo Seed, jt. Lisaks suur valik meie Leedu emafirma UAB Dotnuva Baltic poolt toodetud seemneid. Meilt saate osta ka silokilet ja -võrku.

Peakontor asub Tartus ning esindused Rakveres, Viljandis ja Tallinnas. Pikaajaliste kogemustega meeskond on valmis teid aitama kõigis eelpool nimetatud valdkondades. Võtke julgesti meiega ühendust!

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150