Autor: Põllumajandus.ee • 1. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dotnuva Baltic AS

Aadress: Savimäe 7, Vahi, 60534, Tartu vald

E-post: [email protected]

Telefon: +372 661 2800

Koduleht: www.dotnuvabaltic.ee

Dotnuva Baltic AS tegeleb põllumajandustehnika müügi ja hooldusega. Meie eesmärgiks on pakkuda erinevas suuruses põllumajandustootjatele kvaliteetseid, funktsionaalseid ja kaasaegseid lahendusi ning seadmeid.

Meie esindused asuvad Tartus, Rakveres ja Viljandis, kus on kohapeal olemas ka hooldustöökojad ja varuosalaod.

Esindame Eestis mitmeid suuri ja hinnatud tehnikatootjaid üle maailma. Meie valikust leiad nii traktorid, kombainid, pallipressid, rohusööda- ja mullaharimismasinad, taimekaitsepritsid, laadurid, haagised, lägatehnika kui ka teraviljakäitlusseadmed. Suurimad brändid, mida esindame on Case IH, Kverneland, Agrifac, Siloking, Schäffer, Laumetris, Arska, Cimbria.

Pikaajaliste kogemustega meeskond on valmis teid aitama kõigis eelpool nimetatud valdkondades. Võtke julgesti meiega ühendust!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960