Autor: Janno Riispapp • 16. november 2022

Baltic Agro: Vene väetist asendame esmakordselt USA omaga

Kui varem osteti ligi 60% väetisest Venemaalt ja Valgevenest ning seda on asendatud Euroopa ja Aasia omaga, siis esmakordselt tuuakse väetist ka Ameerika Ühendriikidest, rääkis Baltic Agro arendusdirektor Margus Ameerikas.
Baltic Agro arendusdirektor Margus Ameerikas.
Foto: Veiko Tõkman

Asenduse leidmine on tema sõnul võimalik, aga mure on praegu ka kättesaadavusega, kuna kogused on väga suured. „Võib rahustada inimesi, et Eesti põllumehed ei jää oma vajalikest väetistest ilma,“ lisas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960