Autor: Hando Sinisalu • 1. veebruar 2023

Lilleäri närtsitab hinnatõus: “Mõtleme, kas lillekasvatusega üldse jätkata”

Lillekasvatus, mis on Rikets Lillede äri väiksem osa imporditud lillede müügi kõrval, on saanud hinnatõusu ja väliskonkurentide edumaa tõttu põntsu, rääkis hommikuprogrammis ettevõtte müügi- ja tootmisjuht Getriin Hermlin.
Rikets Lillede müügi- ja tootmisjuhi Getriin Hermlini sõnul on praegu kõige populaarsem lill kõige odavam lill.
Foto: Andras Kralla

“Praegu tuleb keskenduda lilledele, mida saab odavamalt müüa,” rääkis Hermlin. Kuigi lillede kasvatamise kulud aina tõusevad, siis nende hindu poodides tõsta ei anna. “Muidu need ei müüks.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960