Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus [email protected] • 13. mai 2021

Xpro tehnoloogia – täiuslik lipulehe haigustõrje teraviljadele!

Õigesti ajastatud talinisu lipulehefaasi ehk T2 pritsimine tugeva ja efektiivse fungitsiidiga, garanteerib maksimaalse kaitse ülemistele lehtedele ning peatab ja hävitab varjatud nakkuse ka teistelt lehtedelt.

Tugev haigustõrje aitab säilitada lehtede rohelist pinda, mille tulemusel on tagatud lehtede maksimaalne fotosünteesivõime. Väga oluline on hoida lipulehte võimalikult kaua rohelisena ja haigustest puhas, sest selle alusel moodustatakse 60-70% nisu saagipotentsiaalist.

Xpro tehnoloogia fungitsiidid kindlustavad suurepärase haigustõrje tänu õigete toimeainete õigele vahekorrale tootes.

Ascra Xpro on konkurentsitult parim fungitsiid nisu-pruunlaiksuse vastu ning omab mõju kõigi oluliste kahju tegevate teraviljahaiguste vastu. Fungitsiidis sisalduv toimeaine fluopüraam omab unikaalset kiiretoimelist stopp-mõju taimehaigustele ning peatab väga kiiresti ja tõhusalt juba silmnähtavalt lööbinud haigused.

Variano Xpro tagab, et pritsimise järgselt tugevneb taimede füsioloogiline tervis – taimed on rohelisemad, lehepind on suurem ja klorofüllisisaldus kõrgem. Variano Xpro´s on eriline kombinatsioon toimeaineid, mis kõik seisavad haiguste tugeva tõrjeefektiivsuse eest ning samal ajal toetavad teraviljataimede paremat stressitaluvust – olgu need siis jahedad olud, kõrvetav kuumus või põuatingimused.

Siltra Xpro on fungitsiid põldudele, kus on eesmärgiks pikaajaline kaitse ja kestev toime haiguste vastu. Siltra Xpro annab nii ennetava kui raviva tõrjetulemuse - kaitseb taimi haiguste leviku eest, kuid samas peatab tõhusalt nisu-pruunlaiksuse, nisu-helelaiksuse ja jahukaste äkilise ja agressiivse rünnaku. Siltra Xpro on ülimalt tõhus nisu viljapeadel levivate haiguste vastu, nagu fusarioos ja helelaiksus.

Xpro tehnoloogia tähendab toimeainete kombinatsiooni Bayer´i tõhusatest toimeainetest

biksafeen ja protiokonasool.

Biksafeen on efektiivne paljude teravilja kahjustavate seenhaiguste vastu ning eriti tõhus nisu-helelaiksuse ja nisu-pruunlaiksuse vastu. Lisaks mõjutab biksafeen positiivselt taimede ainevahetust, taimed on rohelisemad ning põuakindlamad.

Protiokonasool on tugeva ennetava ja raviva toimega paljude taimehaiguste vastu, eriti efektiivne nisu-helelaiksuse vastu lehtedel ja viljapeadel, aga ka väga tõhus jahukaste vastu.

Xpro tooted kuuluvad Bayeri “Kindlusta saak” 2021 kampaaniatoodete hulka.

Tutvu Bayeri kampaania toodete ja tingimustega lähemalt: https://www.cropscience.bayer.ee/kindlusta-saak

Kasutage taimekaitsevahendeid ohutult. Enne kasutamist lugege alati läbi märgistus ja tootekirjeldus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960