Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 19. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kermas: kui saaks, läheks Rolling Stonesi transameheks

"Kui saaks, läheks Rolling Stonesi transameheks, aga sinna mind ju ei võeta," ohkas täna PRIA juhtimisest loobunud 48aastane Mati Kermas.

"Kuus aastat ühte tööd teha - see on minu jaoks ikka väga pikk aeg," ütles Kermas.

Ta selgitas, et mõtles ameti maha paneku peale juba eelmisel aastal, aga siis just teatas tema parem käsi - Katrin Noorkõiv, et läheb lapsehoolduspuhkusele. "Nüüd sügisel plaanib ta tagasi tulla ja mina otsustasin vabatahtlikult lahkuda," lisas ta. Samuti sai just läbi ka SAPARDi programm.

Kermas toonitas, et ta ei ole ühegi erakonna liige ega kavatse ka poliitikasse minna, ennetas Kermas ajakirjaniku küsimust.

Edasiste plaanide kohta ütles Kermas, et plaanib minna tööle erasektorisse. "Aga mitte põllumajandusse," lisas ta ruttu. "Mõtteid on ja sõbrad on erasektoris," lausus ta lõpetuseks

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960