Üks Taani restoran pidi selle aasta esimeste
kohalike maasikate saamiseks maksma eile kilo eest 1500 Taani krooni ehk üle
3000 Eesti krooni.
Esimesed maasikad said marjakasvataja Lisbeth Toft Christenseni hoole all nii vara valmis erakordselt sooja kevade tõttu, kirjutas Tarbija 24.
Juba teist aastat järjest on Christensen esimene, kel maasikad valmis. Tavaliselt saavad Taanis maasikad valmis juuni teises pooles. Kuigi praegu on Christenseni aias valminud vaid 10 kg, ootab maasikakasvataja, et nädala pärast ulatub saak juba 400 kilogrammini.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Faresin Industries S.p.A., mille peakontor asub Breganzes (VI), projekteerib, toodab ja turustab loomakasvatussektori söödamiksereid ning neile vajalikku ratsioonianalüüsi tarkvara, samuti põllumajandus-, tööstus- ja ehitusrakenduste teleskoopkäitlejaid. Praeguse presidendi Sante Faresini poolt 1973. aastal asutatud ettevõte ühendab tugeva perejuhtimise traditsiooni rahvusvahelise kontserni dünaamilisusega, mis tegutseb ülemaailmselt laialdase tütarettevõtete, edasimüüjate ja edasimüüjate võrgustiku kaudu. 2023. aastal tähistas ettevõte oma 50. juubelit.