28. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ootused kruvivad maa hinna Leedus üles

Ekspertide hinnangul kergitavad suured ootused ja megaplaanid maa hinda, kirjutas Leedu majandusleht Verslo Zinios.

Hoolimata sellest, et suurlinnade lähistel maatükkidele ei ole teid ja rajatisi, oodatakse neilt hiigeltulu.

Pangad vaatavad põllumajandusmaa ostmisele kahtlusega ja ei taha tehinguid rahastada rohkem, kui 50-60% ulatuses, nõudes lisatagatisi, nagu aktsiad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960