11. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadarbiku peremees: eelmisel aastal kasvas eksport 30%

Kadarbiku talu peremees Ants Pak ütles aripaev.ee-le, et nende kaup läheb hästi müügiks nii Eestis kui välismaal. Möödunud aastal kasvas eksport koguni 30%.

"Müüme oma kaupa Soomes Stockmanni kaubamajas ning Lätis ja Leedus. Praegu läheb välismaale 35% naturaalsetest mahladest," rääkis Pak, kelle sõnul on välisturul esimeste ostjate leidmine väga raske. "Aga kui kaup on kvaliteetne, siis on kindlasti olemas ka ostjad," lisas ta.

Paki sõnul on Soomes väga hästi kaubaks läinud smuutid. "Aga porgandimahla me soomlastele maha müüa ei ole suutnud. Nad kardavad seda," rääkis Pak.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960