6. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: mis juhtus öösel Talleggi kanadega?

Talleggi Tellivere-Kulli farmi juures käis esmaspäeva öösel vilgas tegevus.

Kõik Talleggi munejad kanad kuuluvad hävitamisele ja Talleggis peatub ajutiselt söögimuna tootmine, teatas ettevõte. Veterinaar- ja toiduamet kinnitas Newcastle'i haiguse ametliku diagnoosi Talleggi Kulli kanafarmis.

Esmaspäeva hommikul kella 5 oli hukatud 80 000 kana.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960