23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sagro juht: tõstsime sundviskes kõigi palka 20%

Köögiviljakasvataja AS Sagro juht Kalle Reiter ütles, et kogu ettevõttes tõusis palk möödunud aasta jooksul 20%, et Tallinn viimaseidki töötajaid ära ei meelitaks.

"Minu palk on viimase aasta jooksul tõusnud küll 20%," ütles Reiter juhatuse liikme tasu tõusu kohta. "Oleme kõigil töötajail tõstnud palka 20% ringis, kuna põllumajandustootjana olid meil palgad küllaltki madalad. See oli natuke sundviskes küll, aga meil ei jäänud muud üle, et viimasedki inimesed ära ei läheks. Meie konkurendid on küll kaugel, aga Tallinna linn ja muu töö tõmbab nad meilt ära. Seetõttu peame rohkem maksma."

Aripaev.ee küsis Kalle Reiterilt tänase päevaküsimuse ehk kas tal on palk viimase aasta jooksul sarnaselt Eesti keskmisega tõusnud 20%.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960