11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrot solgutab lihaveiseid

Põlvamaa põllumajandusettevõtte pankrot vajutas ränga pitseri 74 lihaveisele, kes ei tea nüüd, kellele nad kuuluvad ja kus elama peaksid, kirjutab Tartu Postimees.

Poolteist aastat tagasi müüs Viljandimaa põllumajandusettevõte Mangeni PM Põlvamaa firmale Crassula 95 veist. Mangeni PM sai loomade 1,2 miljoni kroonisest müügihinnast kätte vaid 380 000 krooni ringis.

Ehkki loomad on arestitud, pole müüjal õnnestunud neid tagasi saada. Läinud nädalal algatas ostja iseenda pankrotimenetluse. Postimehe andmetel on Crassula seotud korduvalt kriminaalkorras karistatud petturi ja maksuvõlglase Aivar Viitkiniga.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960