26. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotistus Eesti ainus kuningservikute kasvataja

Viru maakohtu pankrotimäärusega kuulutati välja Fungi-Farm OÜ pankrot. Rak shy;ke vallas Ao külas tegutsenud osaühing Fungi-Farm kasvatas ainsana Eestis kuningservikuid. Hinnalisi seeni turustati peamiselt Soomes.

Maksu- ja tolliameti andmetel on firmal maksude ja maksete võlgu 23. veebruari seisuga 206 931 krooni, kirjutab Virumaa Teataja. Tehas ehitati Rakke valda 2002. aastal.

Ettevõtte soomlastest omanikud Kim shy;mo Juhani Käyh shy;kö ja Seppo Eero Kolehmainen töötasid ise välja farmis kasutatava kasvatustehnoloogia.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960