11. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva-Jõesuu kalurid tohivad omapüütud kala paadist müüa

Narva-Jõesuu sadamas võivad kohalikud kalurid nüüdsest alates reede ja laupäeva hommikuti kala müüa, kuid sadamakaile nad kalakasti seaduse järgi tõsta ei tohi.

Narva-Jõesuu linnavolikogu esimees Raivo Murd ütles, et kalapüügi korraldamist sadamas kavandati juba ammu, kuid alles tänavu õnnestus see kava ellu viia, vahendas ERRi uudisteportaal „Aktuaalset Kaamerat“.

„Majanduslik olukord ja kõik, mis selle ümber toimub, on pannud inimesed mõtlema, kuidas paemini teenindada ja kuidas ise ka paremini teenida,“ ütles Raivo Murd.

Kalur ütles, et Narva-Jõesuus on umbes 30 kalurit. Kõik neist ei ole veel nõus nädalavahetusel sadamas kala müüma, aga majanduskriisi ajal on selline kalamüük kasulik nii kaluritele kui ka kalasõpradele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960