Autor: Kadrin Karner • 19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seeder: nälgivad riigid peavad suhtumist muutma

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seederi sõnul saab Eesti aidata toidunappuse all kannatavaid riike eeskätt põllumajandusalaste teadmistega ja kogemustega, kuid samas peavad ka abivajajad ka ise rohkem tegutsema.

Seeder ütles ETV hommikuprogrammis "Terevisioon", et Eesti võimalused raha ja toidu jagamisel on napid. "Me oleme väike riik, aga teadmisi saame jagada küll."

Seedri sõnul peavad toiduabi vajavad maad oma suhtumist muutma. "Eks see on ka ootuste ja hoiakute muutmise küsimus. Praegu on abi vajavad riigid rohkem keskendunud abile - andke meile vilja, andke meile raha, andke meile toiduained, aga nii lihtne see ei ole," selgitas Seeder.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960