22. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veterinaarravimite müüjad Zoovetvaru ja Interfarm Est ühinevad

Veterinaarravimite ja söödalisandite turustaja OÜ Zoovetvaru ja veterinaarravimite hulgimüüja OÜ Interfarm Est ühinevad, teatasid ettevõtted.

Mõlemad kaubamärgid jäävad alles ja tegevus jätkub veterinaarravimite turustamise valdkonnas. Zoovetvaru kontsentreerub hulgimüügile, Interfarm Est impordile, ravimite registreerimisele ja võimalike uute ravimite arendusele.

OÜ Zoovetvaru on veterinaarravimite ja söödalisandite turustaja, kelle peamisteks klientideks Eestis on suur- ja väikeloomaarstid ning põllumajandusettevõtted. 2009.a. käive oli 102 miljonit krooni.

OÜ Interfarm Esti põhitegevusala on veterinaarravimite, vaktsiinide, vitamiinide, diagnostikumide import ja vahendamine ning nende hulgimüük Eestis. Ettevõtte 2009. aasta käive oli 25 miljonit krooni.

Uues ettevõttes töötab 14 inimest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960