30. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal hävis teraviljasaak kümnel miljonil hektaril

Venemaa kuulutas välja erakorralise olukorra neljas teravilja kasvatas piirkonnas, kuna vähemalt aastakümne suurim põud laostab põllumajandust, vahendab Bloomberg.

Nüüd valitseb erakorraline seisukord Venemaa 27 piirkonnas. Nädal tagasi oli see veel 23 piirkonnas. Põud on hävitanud saagi vähemalt 10,3 miljonil hektaril, ütles Venemaa erakorraliste asjade ministeeriumi pressiesindaja. Eelmisel nädalal nimetas ta samaks numbriks kümme miljonit hektarit.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105