Kadrin Karner • 7. august 2010
Jaga lugu:

Heleni pudruhelveste tootja ennatlikku hinnatõusu ei tee

Kuigi Heleni kaubamärgi all pudruhelbeid tootva Sangaste Linnas AS juht Pille Pokk hinnatõusu ei välista, tuleb see alles, siis kui olukord on selgem ning kui ettevõtel uusi viljatehinguid teha vaja on.

“Kindlasti ei tee me mingeid ennatlikke hinnatõuse. Alles siis kui olukord teada ja hakkame viljatehinguid tegema siis me teeme hinnatõusu aga praegu ei oska ma küll öelda kindlat otsust, kas me tõstame hinda,” rääkis Pokk, kelle sõnul Sangaste Linnasel pikki lepinguid ei ole ning toorainet soetatakse turuhinnaga.

Pokk rääkis, et kui Eesti viljasaak tuleb hea siis ei pruugi väga suurt hinnatõusu tullagi. Kas ta arvate, et paanika läheb varsti üle? “Ma arvan küll, sest prognoosid viljasaagile Eestis on ju pigem head,” vastas ta.

Jaga lugu:
PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Pollumajandus.ee toetajad:

Enimloetud
Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789meelika@pollumajandus.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee