7. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talumeierei omanik: kauba valik tehakse kõrvade vahel

Nopri Talumeierei omaniku, eksriigikogulase Tiit Niilo sõnul sõltub see, mida ostja poes valib ja korvi paneb, peamiselt sellest, mis toimub ostja kõrvade vahel.

Samuti ostja teadlikkusest, aga seda saab suurendada ja tarbijat koolitada eelkõige tootja, märkis ta.

"Kui olen regulaarselt näljane, siis on minu jaoks kõik muu ükskõik, peaasi, et saaks soodsalt kõhu täis. Aga kui ma saan valida ja oma ostuga toetada tootjat, tootjariiki või müüjat, siis ma teen teadliku valiku," selgitas Niilo.

"Meie tegeleme praegu regulaarselt talutoodete sisu ja hinnakujunduse tutvustamisega tarbijale. Kuidas kaup poeriiulile saanud on? Kui tarbija seda ei hindaks, et ta oma ostuga maksab kõik osised kinni, siis ei saaks me oma kaupa üldse müüa," lisas meierei omanik.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960