23. august 2012

Valitsus arutab taas üleliigsete laovarude teemat

Valitsuse tänase nõupidamise päevakorras on ainsa punktina ülevaate andmine üleliigsete laovarudega seotud küsimustest.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder annab aru üleliigsete laovarudega seotud küsimustest seoses Euroopa Kohtu otsustega.

"Kohtu värske otsusega kaasneb palju juriidilisi ja rahalisi aspekte, mida analüüsida. Eesti edasised sammud nii käimasolevate kohtuvaidluste kui ka Euroopa suunal tegutsemise otsustame valitsuskabinetis," kommenteeris Seeder kuu aega tagasi.

Euroopa Kohus otsustas 12. juulil, et Eesti riigil ei ole õigust nõuda ettevõtetelt üleliigsete laovarude eest ELi poolt Eestile määratud trahvi, sest 2003. aasta vastava määruse sätted ei olnud 2004. aasta 1. mai seisuga Euroopa Liidu Teatajas eestikeelsena avaldatud ega Eesti siseriiklikku õigusesse üle võetud.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150