FOTOD: Traktoriga Brüsselisse raha nõudma

Balti riikide põllumehed alustasid vanal vene traktoril teekonda Brüsselisse, et osaleda 22. novembril EL Nõukogu hoone juures toimuval ühisel meeleavaldusel. Aktsiooni „Balti ÜPP traktor“ abil juhitakse tähelepanu Balti riikide ebavõrdsetele otsetoetustele.

14.-16. novembrini peatub traktor Lätis Valmieras, Riias ja Bauskas, 17. novembril Leedus Kedainiais ja 20. novembril Saksamaal Berliinis ning jõuab 22. novembril Euroopa Ülemkogu kohtumise ajaks Brüsselisse. EL Nõukogu hoone juures, kus EL riigijuhid arutavad ühenduse eelarvekava aastateks 2014-2020, toimub Balti riikide põllumeeste ühismeeleavaldus.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised