Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uudiskirjaga liitujate loosi võitja on selgunud

Tasuta pääsme 29. jaanuaril toimuvale seminarile "Kuhu liigub toorainete hind aastal 2013?“ võitis Maido Kuusik. Palju õnne!

Äripäev avas nädal tagasi aadressil http://www.pollumajandus.ee/ valdkonna otsustajatele suunatud uudisveebi, mis koondab kokku põllumajandussektorit puudutava info.

Möödunud nädala jooksul liitus meie veebi uudiskirjaga peaaegu 400 huvilist.Kõik ajavahemikul 03.-09.12.2012 uudiskirjaga liitunud saavad peagi oma postkasti Äripäeva tasuta tellimuse kaheks nädalaks.

Ka edaspidi tasub liituda uudiskirjaga sest:

*Korra nädalas kõik olulised põllumajandusuudised tasuta ühes e-kirjas*Arvamuslood ja blogid Eesti ja muu maailma põllumajandussektori otsustajatelt*Värsked tööpakkumised*Eelmüügis erihinnaga pakkumised kõikidele Äripäeva põllumajandusvaldkonna seminaridele, koolitustele, klubidele ja konverentsidele

Liitu põllumajandusjuhtide teemaveebi uudiskirjaga: http://www.pollumajandus.ee/uudiskiri

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960