Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erametsakeskuse juhatuse liikmena jätkab Jaanus Aun

Sihtasutuse Erametsakeskus nõukogu otsustas, et Jaanus Aun jätkab juhatuse liikmena ka järgmisel viiel aastal.

„Jaanus Aun on vaieldamatult üks Eesti erametsanduse arvamusliidreid, kes tunneb suurepäraselt nii valdkonda kui seal tegutsevaid huvigruppe,“ ütles Erametsakeskuse nõukogu esimees Andres Onemar.

Aun on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ja töötab metsanduses 1998. aastast. 2000.-2006. aastani oli ta Eesti Erametsaliidu juhatuse liige ja 2002-2006 Eesti Erametsaliidu juhatuse esimees. Erametsakeskuse juhatuse liige on Jaanus Aun 2008. aastast.

Erametsakeskuse juhatuse liikme kohale toimus avalik konkurss, millele laekus kaks avaldust.

SA Erametsakeskus on riigi sihtasutus, mille ülesandeks on metsaomanike kompetentsi tõstmine ning keskkonnasõbraliku ja efektiivse erametsanduse edendamine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960