Tere Tallinna tootmisüksus sulges lõplikult uksed ning tänaseks on kogu tootmine edukalt üle viidud Põlvasse ja Viljandisse.
„16. aprillil langetati viimast korda Tere Tallinna tootmisüksuses lipud ja sellega sai pealinnast välja kolimine lõpliku punkti. Tänan kõiki Tere töötajaid, kes on andnud hindamatu panuse kvaliteetsete piimatoodete valmistamisse ja eestimaalaste toidulaua rikastamisse. Kuigi üks oluline etapp sai meie jaoks läbi, vaatame lootusrikkalt tuleviku suunas,“ sõnas Tere As-i juhatuse esimees Oliver Kruuda.
Kruuda lisas, et Lõuna-Eesti tootmisüksustest on tulnud juba ka esimesed rõõmu valmistavad tulemused. „Kõigest kuu aega poelettidel saadaoleva D-vitamiiniga rikastatud piima on tarbijad lausa nii hästi vastu võtnud, et meil lõppesid hetkeks uued pakendid otsa. Ainult hea meel on tõdeda, et tarbijad hindavad meie jõupingutusi toiduainete rikastamisel ja on altid proovima uusi tooteid,“ ütles Kruuda.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
AS Tere juhataja asetäitja Ülo Kivine andis läinud nädalal toimunud Tööstuse allhankeseminaril ülevaate sellest, miks ei valmista TERE Private Label tooteid Eesti turule.
Kuigi Tere käive vähenes eelmisel aastal kõikidel turgudel, õnnestus aasta lõpetada kasumis.
Aastaid on Eesti põllumees olnud iga kuu lõppedes ootuses - milliseks kujuneb järgmise kuu piima kokkuostuhind? Samasuguses teadmatuses on ka tööstused.
Täna toimus Tere Tallinna tööstuses viimane hapukoore tootmine.
Iga hooaeg on ainulaadne ja toob endaga kaasa uusi väljakutseid. Edukaks hooajaks on olulised põllumehe otsused, investeeringud, riskid, tulemused ja saak. Milliste omadustega DEKALBi sorte eelistada, et saak oleks viljakas ja võimas?