Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. mai 2013

Ülemiste Rimi talupoe piimaautomaadist saab Mätliku talu mahetoorpiima 

Ülemiste Rimi hüpermarketi talupoes Talu Toidab avati piimaautomaat, mis annab töötlemata kodumaist mahetoorpiima.

„Rimi talupoed ja nende kaubavalik on klientide seas kõrgelt hinnatud. Tulles vastu klientide soovile panustasime senisest enam kodumaise mahetoorpiima,“ müüki, sõnas Talu Toidab eestvedaja Margus Lille. „Nüüd on iga päev piimaaautomaadist võimalik saada kuni 200 liitrit värsket toorpiima, mida tarnib meile ülepäeviti Mätliku talu Pärnumaalt,“ lisas Lille.

Piimautomaat paigaldatakse Ülemiste Rimi kauplusesse koostöös TÜ Eesti Mahega. „ Oleme klientidelt kuulnud, et lapsed, kellele vanemad on piimaautomaadist mahepiima ostnud, paluvad neil ka edaspidi nn. poepiima asemel mahepiima koju tuua,“ lisas Lille.

Mätliku talu toorpiim vastab kõigile toorpiimale esitatud kvaliteedinõuetele. Piima realiseerimisaeg on 4 päeva ja seda saab soetada spetsiaalsetes üheliitrites plastikpudelites, mille etiketile on märgitud piima realiseerimisaeg ja päritolu. Toorpiima liitrihind on 1,09 eurot.

Toorpiim on töötlemata piim, mille jäävad alles kõik vitamiinid, rasvad ja valgud, mis pastöriseerimise käigus kaovad.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150