Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene maaturismiga tegelejad tulevad Eesti oludega tutvuma

MTÜ Eesti Maaturism võõrustab 8.-12.mail Venemaa Maaturismi organisatsiooni «?????????? ??????????» esindajaid, kelle sooviks on tutvuda Eesti maaturismi pakkumisega ning Eesti turismi arengusuundadega.

Täna korraldatakse ühisseminar, kus Venemaa organisatsiooni juht Taras Astakhov tutvustab Venemaa maaturismi sektoris toimuvat ja koostöövõimalusi Eestiga, EV Põllumajandusministeeriumi välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank räägib maaturismi arengutest uues ja vanas EL liikmesriigis Eesti ja Itaalia näitel, EAS Turismiarenduskeskuse Venemaa sihtturu juht Agnia Nast tutvustab EAS Turismiarenduskeskuse Venemaa suunalisi tegevusi, EV Põllumajandusministeeriumi maaelu arengu osakonna kohaliku algatuse ja elukeskkonna büroo peaspetsialist Konstantin Mihhejev räägib piiriülestest koostöövõimalustest turismis.

Seminarile järgneb 4-päevane tutvustusreis, mille käigus külastatakse nii väiksemaid turismiettevõtteid kui ka suuremaid turismikomplekse. Samuti ettevõtteid, kus turism on kõrvaltegevusharu ning ettevõtte põhisissetulek tuleb näiteks põllumajandustootmisest. Näiteks külastatakse Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli ja Energia Talu, Ökomuld OÜd, Manilaiul – Riida Turismitalu, Altmõisa Külalistemaja, Roosta Puhkemaja jne. Eesmärk on tutvustada turismi erinevaid toimimise vorme maapiirkonnas.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960