Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäe turult saab Hundisilma talu toodangut

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kaupleb laupäeval, 24. augustil Lasnamäe turul Hundisilma talu saadustega.

Linnapea sõnul on sel aastal Hundisilma talus kenasti kasvanud kurk, tomat, till ja sibul nii et on tekkinud ülejääke, mida saab turule tuua. „Usun, et saan oma talu kaubast kiirelt lahti, sest plaanis pole küsida hingehinda vaid kimbu sibulaid saab kätte näiteks ühe kena naeratuse eest,“ kirjeldas linnapea homse kauplemise põhimõtteid.

„Laupäeviti toimuvad Lasnamäe turul laadapäevad, mis on muutunud kord korralt aina populaarsemaks,“ ütles abilinnapea Arvo Sarapuu. „Harjumaa tootjad pakuvad laadapäevadel suitsusinki, mett, juurvilju jpm. Laadal on müüjaid ka Pärnu- ja Tartumaalt, ka sibula-, küüslaugu- ja kurgikasvatajaid Peipsi äärest.“

Laupäevased laadad Lasnamäe turul kestavad septembrikuu lõpuni. Laat algab kell 10 ja kestab kella 18-ni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960