Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Siloseminaril said ettevõtjad praktilisi teadmisi

Eile Tartus toimunud Baltic Agro Siloseminaril oli hulganisti osalejaid. Kohal oli Eesti piimatootmise tipptegijad, et täiendada oma teadmisi maisisilo tegemisest.

Päev algas Eesti Maaülikoolis prof. Olav Kärti loenguga maisisilo tegemisest. Siis mindi edasi EMU Rõhu katsekeskusesse, kus sai vaadata ja võrrelda eineval ajal, 8. ja 23. mail külvatud maisisortide katselappe, kuulata Poola maisikasvatajate kogemusi maisikasvatusest ning proovida Rõhu õunaaia õunu.

Peale seda külastati Haage Agro OÜ maisipõldu, kus ettevõtte juht Andres Härm andis ülevaate, kuidas käib nende ettevõttes maisikasvatus.

Vaata fotosid eilsest üritusest:

Maisi katselapid Rõhul
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960