Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teder soovitab Venemaale minna

Suurettevõtja Hillar Teder julgustas tänasel Äripäeva konverentsil „Äriplaan 2014“ Eesti ettevõtjaid Venemaaga äri ajama. 

Moskva ja Peterburi piirkonnas tasub kindlasti äri teha, ütles Teder täna Äriplaanil. "Venelastel on ju raha ropult, ka riigil. Põllumeestele antakse odavalt laenu. Kui mul oleks teadmisi põllumajandusest, läheksin selle äriga kindlasti Venemaale ja oleksin kindel, et läheb jumala hästi,“ sõnas Teder. "Väike äri Venemaal, mis eestlast võiks huvitada, on täiesti ohutu. Vene ärimehed on targad ja tublid."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960