Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 12. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üle 100 Eesti põllumehe sõidab külastama Agritechnica messi

Agritechnica mess keskendub põllu-, metsa- ja kommunaaltehnikale, taastuvenergiale ning agraarsektori teenustele.

Mess toimub iga 2 aasta tagant. Eelmisel messil oli esindatud 2704 eksponenti 47 riigist. Tänavune mess on senistest suurim, messil osaleb 2900 eksponenti kokku 47 riigist. Enim eksponente on sel aastal Itaaliast, kokku on esindatud neil 368 ettevõtet. Ka Hiina, Prantsusmaa, Türgi ja Austria on messil kõik peaaegu 100 ettevõttega esindamas omi maid.

Mess toimub 42 hektari suurusel alal.

Põllumeeste ühistu KEVILI juhataja Marek Linnutaja sõnul sõidavad nemad messile 70 liikmega, seda siis ikka selleks, et olla kursis sellega, mida tulevik toob. „Meie liikmed ütlevad, et see mida sa seal näed, see jõuab meie turule viie aasta pärast. Samuti liidavad sellised ühisüritused ühistu liikmeid ja parandavad koostööd,“ selgitas Linnutaja.

Hannoveris toimuvale messile oodatakse üle 420 000 külastaja kõikjalt maailmast.

Vaata lisainfot ja messi päevavideosid SIIT

.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751