Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööinspektsioonil on uus juht

Tööinspektsiooni uus juht on Maret Maripuu.

Maripuu alustab tööd tööinspektsiooni peadirektori ametikohal 1. jaanuaril 2014.

Tänavu juulis lahkus Tööinspektsiooni peadirektori ametist Ain Noormägi, keda asendas töökeskkonna osakonna juht Rein Reisberg.

Noormägi asus tööinspektsiooni juhi kohale tänavu 2. jaanuaril. Toona rääkis vastne juht, et kavatseb uues ametis rõhuda nõustamistegevusele, mille abiga ennetada tööõnnetusi ja muuta seeläbi tööelu paremaks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960