Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis kasvatatud jõulutäht nüüd tarbijale poes selgesti eristatav

Eesti Aiandusliit annab teada, et tarbijal on nüüd võimalik jaemüügis sarnaselt kohalikule puu- ja köögiviljale eristada Eestis Kasvatatud jõulutähte imporditud liigikaaslastest.

AS Nurmiko kasvuhoonetes toodetud ca 100 000 jõulutähte, mis sel aastal müüakse on kasvatatud ning pakendatud kodumaisus- ja kvaliteedimärgi Eestis Kasvatatud kvaliteediprogrammi raames. Tänud erimärgistusele on tarbijal võimalus teha valik Eestis kasvatatud, värske , kvaliteetse ja kaua säiliva jõulutähe kasuks.

AS Nurmiko avab oma aiandi uksed sel nädalavahetusel kõigile huvilistele tutvumiseks. 

Eestis Kasvatatud aiasaadused on värsked, toodetud meie kodu lähedal, tootja on tarbijale teada ja tuntud ning nende tootmisel on taimekaitsevahendite kasutamine minimaalne.

 Eesti Aiandusliit kutsub üles tarbijat eelistama Eestis Kasvatatud aiandussaadusi.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960