Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Linpet muutis äriühingu nime Linnamäe Lihatööstus ASiks

Alates 10.veebruarist kannab AS Linpet uut ärinime AS Linnamäe Lihatööstus. Nimemuutus on seotud AS Linnamäe Lihatööstus aktsionäride sooviga samastada kaubamärgi nimi ettevõtte ärinimega.

„Meie kliendid ja partnerid teavad meid peamiselt brändi Linnamäe järgi. Kaubamärgi ja ärinime samastamine on loogiline samm ettevõtte arengus ja loob selgust klientide ja tarbijate seas“, selgitab tänast sammu AS Linnamäe Lihatööstuse juhataja Magnus Rüütel.

Seoses Läänemaa valdade ühinemisega on muutunud ka ettevõtte aadress – Uugla küla, Lääne-Nigula vald, Läänemaa.

Linnamäe Lihatööstus on pikkade traditsioonidega, tuntud kui suurim ja vanim ulukilihatoodete valmistaja Eestis, mis alustas tegevust 1989. aastal. Linnamäe Lihatööstuse põhitegevusaladeks on ulukite kokkuost, ulukilihast ja muust lihast toodete valmistamine ja turustamine, ulukite töötlemine teenustööna ja lihatoodete valmistamine teenustööna. Linnamäe Lihatööstuse koostööpartneriteks on suurem osa Eesti jahimeestest, kellelt ostetakse kokku 40% Eestis kütitud ulukitest; kõik jaemüügiketid ning paljud tuntud restoranid ja Horeca kliendid.

Enamik, s.o. 77%, Linnamäe Lihatööstuse toodangust müüakse Eesti turul. Samas tegeleb ettevõte ka aktiivselt ekspordiga. Peamisteks välisturgudeks on Skandinaaviamaad (Soome, Rootsi). Linnamäe Lihatööstuse tooteid on võimalik osta kõikidest suurematest kaubanduskeskustest, sealhulgas Stockmannist, Rimist, Selverist, Prismast, Comarketist samuti Tallinna ja Tartu kaubamajast. Paljud tooted on esindatud ka mitmes tarbijate ühistu kaupluses ning Tallinna väiksemates müügikohtades.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960