Autor: Kaisa Gabral • 11. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Padar: Brüsselis kokkukeedetu tuleb mul nüüd Eestis ellu viia

Kõik see, mis on mul viie aasta jooksul Brüsselis töötades kokku keedetud, tuleb mul endal nüüd Eestis ka ellu viia, märkis põllumajandusminister Ivari Padar eile valitsuse pressikonverentsil naerdes.

"Levinud arusaam, et Brüsselis kirjutatakse kokku midagi, mis teeb elu keerulisemaks, ei vasta tõele. Toiduainete märgistamine ja märgistamisega seotud nõuded peavad olema täpsemad," rääkis Padar ja tõi välja, et Euroopa Liit soovib toiduainete märgistamisel suuremat täpsust.

"Maailm globaliseerub ja ELil on 500 miljonit inimest puudutav ühine turg. Toiduainetööstused ei kasuta ammu enam ainult naaberriigi toorainet, vaid tuuakse seda ka kaugelt. ELi kodanikud tahavad teada, kust need toorained on pärit ja mida nad sisaldavad," rääkis Padar.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751