Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 12. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Natura 2000 metsa toetustaotluste vastuvõtmine toimub tänavu varem

Natura 2000 erametsa toetuse taotlemine toimub tänavu tavapärasest varem, 2.-21. aprillini.

Hilinenult saab taotlusi esitada kuni 16. maini,  siis aga väheneb summa 1% võrra iga hilinetud tööpäeva kohta. Taotluste vastuvõtuga tegeleb SA Erametsakeskus.

Vaata lisainfot SA Erametsakeskuse kodulehelt.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960