Scandagra Eestis avas GreenGrow nime kandvad kauplused Tallinnas ja Valgas

Scandagra Eestis avas GreenGrow nime kandvad kauplused Tallinnas ja Valgas. Tegemist on aia-, põllu-, lemmiklooma- ning koduloomatarbeid müüvate poodidega, kust leiab palju vajalikku nii maa- kui linnainimene.

Põhilisteks tootegruppideks on aiatööriistad ja aiatarvikud, lemmikloomatarvikud, muruseemned ning lille- ja köögiviljaseemned, mullad ja väetised, valik lillepotte, kassi- ja koeratoidud jmt. Kauplusest leiab ka spetsiifilisemaid Scandagra Eesti toodetud kodumaiseid söötasid - nt tibudele ja munakanadele, lammastele jne

GreenGrow kauplused kuuluvad Scandagra Eesti põllumajanduskaupluste ketti, kuid erinevusena müüakse GreenGrow poodides tooteid ka linnas elavale hobiaednikule ning meie tavapärastest kauplustest laiemas valikus leiab neist poodidest ka lemmikloomatarbeid.

Hetkel on Scandagra Eestil kokku 10 kauplust üle Eesti, millest 2 kannavad GreenGrow nime ning 8 on mõnevõrra spetsiifilisemad põllumajanduskauplused.

Vaata lisainfot SIIT.

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised