Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra Eestis avas GreenGrow nime kandvad kauplused Tallinnas ja Valgas

Scandagra Eestis avas GreenGrow nime kandvad kauplused Tallinnas ja Valgas. Tegemist on aia-, põllu-, lemmiklooma- ning koduloomatarbeid müüvate poodidega, kust leiab palju vajalikku nii maa- kui linnainimene.

Põhilisteks tootegruppideks on aiatööriistad ja aiatarvikud, lemmikloomatarvikud, muruseemned ning lille- ja köögiviljaseemned, mullad ja väetised, valik lillepotte, kassi- ja koeratoidud jmt. Kauplusest leiab ka spetsiifilisemaid Scandagra Eesti toodetud kodumaiseid söötasid - nt tibudele ja munakanadele, lammastele jne

GreenGrow kauplused kuuluvad Scandagra Eesti põllumajanduskaupluste ketti, kuid erinevusena müüakse GreenGrow poodides tooteid ka linnas elavale hobiaednikule ning meie tavapärastest kauplustest laiemas valikus leiab neist poodidest ka lemmikloomatarbeid.

Hetkel on Scandagra Eestil kokku 10 kauplust üle Eesti, millest 2 kannavad GreenGrow nime ning 8 on mõnevõrra spetsiifilisemad põllumajanduskauplused.

Vaata lisainfot SIIT.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751