Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konekesko Eesti AS avas varuosade veebipoe

Veebipood pakub head lahendust eelkõige neile klientidele, kes väärtustavad võimalust esitada tellimus sõltumata kellaajast, nädalapäevast või asukohast. Veebipoest tellitud varuosad ja masinatarvikud toimetatakse üle Eesti 1–3 tööpäeva jooksul.

Soovi korral on klientidel võimalus oma tellimus kätte saada Jüris, Mäekülas või Tartus asuvast Konekesko masinakeskusest.

Veebipoe valikus on suur hulk tuntud kaubamärkide Claas, Massey Ferguson, Ponsse, Kubota, Lemken, Hardi, Bogballe ja HE-VA varuosi. Lisaks on veebipoes saadaval masinatarvikud, Bondioli & Pavesi kardaanid ning Mobil õlid. Tulevikus lisanduvad valikusse ehitusmasinate varuosad ja tarvikud. Rohkete võimalustega otsingusüsteem aitab leida vajaliku varuosa erinevatele masinamudelitele. Veebipoest saab tooteid valida ja tellimusi esitada ka nutiseadmeid kasutades.

Konekesko veebipoe leiad SIIT .

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960