Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 6. mai 2014

Konekesko Eesti AS avas varuosade veebipoe

Veebipood pakub head lahendust eelkõige neile klientidele, kes väärtustavad võimalust esitada tellimus sõltumata kellaajast, nädalapäevast või asukohast. Veebipoest tellitud varuosad ja masinatarvikud toimetatakse üle Eesti 1–3 tööpäeva jooksul.

Soovi korral on klientidel võimalus oma tellimus kätte saada Jüris, Mäekülas või Tartus asuvast Konekesko masinakeskusest.

Veebipoe valikus on suur hulk tuntud kaubamärkide Claas, Massey Ferguson, Ponsse, Kubota, Lemken, Hardi, Bogballe ja HE-VA varuosi. Lisaks on veebipoes saadaval masinatarvikud, Bondioli & Pavesi kardaanid ning Mobil õlid. Tulevikus lisanduvad valikusse ehitusmasinate varuosad ja tarvikud. Rohkete võimalustega otsingusüsteem aitab leida vajaliku varuosa erinevatele masinamudelitele. Veebipoest saab tooteid valida ja tellimusi esitada ka nutiseadmeid kasutades.

Konekesko veebipoe leiad SIIT .

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150