Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Söödakäitleja andmete muutmine 

Seoses majandustegevuse seadustiku üldosa seaduse ja põllumajandusministri määruse jõustumisega 1. juulist 2014 on söödakäitlejatel kohustus esitada täiendavaid andmeid söödakäitlemise kohta riigi toidu ja söödakäitlejate registrisse.

Täiendavaid andmeid on võimalik esitada:

läbi Põllumajandusministeeriumi kliendiportaali;esitades majandustegevusteate/tegevusloa muutmise taotlus allkirjastatult paberkandjal;digiallkirjastatult e-posti aadressile [email protected]

.

Andmete muutmise õigus on ainult esindusõigust omaval isikul või isikul, kellele esindusõigus on antud volitusega.

Vaata lisaks:

Majandustegevuse seadustiku üldosa seadus 

Põllumajandusministri määrus: Nende tegevusalade ja käitlemisel kasutatavate ainete täpsustatud loetelu, mille puhul peab sööda käitleja esitama majandustegevusteate või mille puhul peab sööda käitlejal olema tegevusluba

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960