Söödakäitleja andmete muutmine 

Seoses majandustegevuse seadustiku üldosa seaduse ja põllumajandusministri määruse jõustumisega 1. juulist 2014 on söödakäitlejatel kohustus esitada täiendavaid andmeid söödakäitlemise kohta riigi toidu ja söödakäitlejate registrisse.

Täiendavaid andmeid on võimalik esitada:

.

Andmete muutmise õigus on ainult esindusõigust omaval isikul või isikul, kellele esindusõigus on antud volitusega.

Vaata lisaks:

Majandustegevuse seadustiku üldosa seadus 

Põllumajandusministri määrus: Nende tegevusalade ja käitlemisel kasutatavate ainete täpsustatud loetelu, mille puhul peab sööda käitleja esitama majandustegevusteate või mille puhul peab sööda käitlejal olema tegevusluba

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised