Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilmus esimene "Põllumehe Teataja" number

Täna nägi ilmavalgust esimene number ajakirjast „Põllumehe Teataja“. Ajakirjast leiab ülevaatlikke artikleid põllumajandussektorist, portreelugusid ja  praktilisi nõuandeid ning arvamuslugusid.

„Põllumehe Teataja“ on praktiline abimees põllumehele, mille artiklid turul toimuvast ja arvamusliidrite soovitused muudavad ajakirja asjalikuks materjaliks just põllumajandussektori arengutest huvitatud spetsialistile.

Esimesest numbrist saab lugeda näiteks peretalude aastast, Venemaa sanktsioonide mõjust meie põllumajandustootmisele ja põllu- ja metsamaade müügist.

Kvartalis kord ilmuvat ajakirja antakse välja koostöös Eesti Põllumeeste Keskliidu, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ja Eestimaa Talupidajate Keskliiduga ning levitatakse liitude vahendusel ning otsepostiga.

Uue ajakirja tiraaž on 2500 eksemplari.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960