Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Aiandusliidu Visioonikonverentsil õpitakse Hollandi tipptegijatelt

Homme, 30.10.2014 toimub Tallinna Lauluväljaku ruumides Eesti Aiandusliidu Visioonikonverents 2014, mis paneb punkti  Eesti Aiandusliidu 25-nda sünnipäeva tähistamise aastale.

Konverents kutsuti ellu koostöös Hollandi Suursaatkonnaga Eestis ja tegemist on aiandusvaldkonna selle aasta suursündmusega, registreerunud on rohkem kui 130 osalejat.

Konverentsil otsitakse vastust küsimusele – kuidas saada oma valdkonna tipptegijaks?

Eesti aiandustootjate tulevikuvõimaluste üle arutlevad Hollandi ja Eesti tippspetsialistid ja valdkonna arvamusliidrid,

konverentsi programmi leiate SIIT

Raivo Külasepp, Eesti Aiandusliidu juhatuse esimees: “Aiandusliidul on seljataga väärikas ajalugu. Koos oma liikmete ja koostööpartneritega proovime heita pilgu silmapiiri taha ja mõtiskleda kohaliku aiandustootja võimaluste üle tulevikus. Konverents koostöös hea partneri Hollandi Suursaatkonnaga annab selleks suurepärase võimaluse, kuna Hollandi spetsialistide kogemus on maailmas väga hinnatud.” 

Eesti Aiandusliit kõige suurem ja laiapõhjalisem aiandussektori organisatsioon, mis ühendab haridus- ja teadusasutusi, aiandustootjaid, maastikuehitajaid ja sisendite tarnijaid. Liidul on üle 80 liikme. Liitu kuuluvad ettevõtted toodavad ca 90% kodumaisest puu- ja köögiviljast ning annavad tööd ca 700-le inimesele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960