Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 29. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tule õppepäevale „Otsetoetused ja MAK 2014-2020 investeeringutoetused“

Õppepäev „Otsetoetused ja MAK 2014-2020 investeeringutoetused“ toimub 8. jaanuaril kell 10.00-16.00 Kantri hotellis Tartus (Riia  mnt. 215 Tartu). Õppepäeva viivad läbi konsulendid Triin Luksepp ja Lilia Kulli. Õppepäev on tasuta.

Käsitlust leiavad järgmised teemad:

• Noorte põllumajandustootjate tegevuse alustamine;

• Väikeste põllumajandusettevõtete arendamine;• Investeeringud põllumajandusettevõtte tulemuslikkuse parandamiseks;• Otsetoetused (ÜPT, rohestamine);• MAKi pindalapõhised toetused (KSM, mahetoetus);• Soovitused, näpunäited toetuste taotlemisel.

Ajakava:

10:15 Millised olid enamlevinud probleemid EL maaelutoetuste taotlemisel ja kuidas probleeme ennetada? PRIA juhtkonna nõunik Rando Undrus11:00 Otsetoetused (ÜPT, rohestamine). Taimekasvatuskonsulent Lilia Kulli12:00 Lõunapaus13:30 MAK 2014-2020 investeeringutoetuste tutvustus. Maaettevõtluse ja finantsmajanduse konsulent Triin Luksepp16:00 Soovitused, näpunäited toetuste taotlemisel

12:30 MAK pindalapõhised toetused (KSM, mahetoetus). Taimekasvatuskonsulent Lilia Kulli

Lisainfo ja eelregisteerimine: Triin Luksepp, [email protected], tel. 53 037 453

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960