• 02.04.15, 13:51
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Põltsamaa Felix ostab tänavu kokku 1200 tonni eestimaist kurki

Eesti juhtiv toiduainete ja hoidiste valmistaja Põltsamaa Felix sõlmis lepingud kümne kodumaise kurgikasvatajaga, kellelt ostab sellel kurgihooajal ühtekokku üle 1200 tonni kurki.
Põltsamaa Felix sõlmis sellel nädalal tarnelepingud oma kümne pikaajalise Eesti kurgikasvatajaga Viljandi-, Pärnu-, Tartu-, Järva- ja Virumaalt ning jagas oma partneritele kasvatamiseks vajalikud kogused kurgiseemneid.
Sellel aastal on ettevõttel plaanis toota mitmeid uudistooteid, mis on peamiselt suunatud Eesti, Soome, Läti ja Leedu turule. “Eesti tarbijad hindavad Põltsamaal valmistatud kurgihoidised ja mitmete jaekaupmeeste andmetel on jaekauplustes enimmüüdud kurgitoode just Põltsamaal valmistatud Felixi Võileivakurk,” ütles AS Põltsamaa Felix turundusdirektor Marek Viilol. 
Põltsamaa Felix sõlmib oma pikaajalistest koostööpartneritest talunikega lepingud ja annab neile kasvatamiseks spetsiaalse sordi kurgiseemneid iga aasta märtsi lõpus – nii tagatakse tootmise jaoks vajalik ja piisav kogus parimaid eestimaiseid kurke.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
 
Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele