ETKIs tähistati 95. juubelit

26.03. märgiti Eesti Taimekasvatuse Instituudi (ETKI) 95. tegevusaasta täitumist teaduskonverentsiga "Teaduselt taimekasvatajale – 95 aastat taimekasvatuslikku teadustegevust". Konverentsil esitati kokkuvõte instituudi viimase viia aasta olulisemate teadusuuringute tulemustest.

Konverentsi esimene pool oli pühendatud sortidele ja sordiaretusele. Olulisel kohal oli ka biotehnoloogia ja geneetiliste ressursside seotus sordiaretusega.

Konverentsi teises pooles arutleti agrometeoroloogia, taimekaitse, erinevate viljelusviiside võrdlemise, viljelusviiside mõju mulla mikrobioloogilisele aktiivsuse ning pikaajaliste väetis- ja põldkatsete teemadel.

Pärast teaduskonverentsi tähistati ETKI 95. juubelit piduliku aktusega.

Vaata fotosid üritusest SIIT.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused