Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMU vilistlaskogu kutsub metsaistutustalgutele

Maaülikooli vilistlaskogu kutsub 9. mail Järvselja ÕKMi tublisid talgulisi, et jätkata Maaülikooli vilistlaste metsakvartali rajamist.

Registreerimine on alanud ning kestab 5. maini, anna teada oma osalemisest e-postile: [email protected].

Kui käesolev aasta on Sinu kursuse jaoks juubelihõnguline, siis utsita veidi oma kaaslasi ning tulge ja jäädvustage oma tähtpäev ka järeltulevate põlvkondade jaoks – istutage ühiselt OMA kursuse mets!

Tore on ju aastate möödudes endal kaeda ning lapselastelegi näidata, kuidas „Minu kursuse kuusik“ kõrgust kogub.

Ära Järvseljale jõudmise pärast muretse. Buss Tartust Järvseljale väljub EMÜ spordihoone parklast kell 9.00 ja Kivilinna poe bussipeatuse juurest kell 9.15.

10.00 – 12.30 EMÜ Järvselja Õppe- ja katsemetskond saab ühe kena värske istutusalavõrra rikkamaks! Töö konti ei murra ning ajaga me kah üle ei pinguta.Talgutööle paneb punkti kosutav kehakinnitus. Enne tagasisõitu külastame Järvselja metsade rüppe rajatud kelgukoerte treeningkeskust.Esmakordselt istutustalgutel osalejad saavad aimu, kus laoti Eesti metsateaduse alusmüüri ning kuidas elab Eesti esimene metsakaitseala – 90-aastane Järvselja Ürgmets.Soovijatel ei jää kaemata ka Eesti kõrgeimad puud.

Talgulise meelespea:

• Tegutse kiirelt – 05.mai on varsti käes!

• Teata aegsasti - Vaid nii oskame vajalikke töö- jm vahendeid varuda!• NB! Anna endast teada ka siis, kui plaanid tulla oma sõidukiga!• Töövahendid (vajadusel ka kindad) saad kohapeal.• Värske õhk ja tore seltskond – kah ootamas!• Riietumise kuldreegel: Pole halba ilma, on vaid vale riietus!

Lisainfo: Külli Kell, tel. 551 8166

Kohtumiseni 9. mail Järvseljal!

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616