Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KIKi rahastatud uuringud leiab nüüd asutuse veebilehelt

KIKi keskkonnaprogrammi toetusel on viimase 3 aastaga valminud üle 160 uuringu summas 10,8 miljonit eurot. Uuringu aruanded on nüüd leitavad KIKi kodulehelt.

Seni on KIKi toetatud uuringuid tutvustanud just toetuse saajad ja uuringu läbiviijad. Keskkonnauuringute koondamine ühte kohta teeb nende leidmise hõlpsamaks ning aitab ka võimalikel taotlejatel lihtsamalt kindlaks teha, kas teda huvitaval teemal on varasemalt juba sarnaseid uuringuid rahastatud või läbi viidud..

Uuringutega saab tutvuda SIIN

„Loodame, et keskkonnauuringute kompaktne kättesaadavus toob huvilised KIKi kodulehele uuringutega tutvuma ning analüüsidega loodud väärtuslik teave jõuab lisaks valdkonna ekspertidele ka laiema ringi  huvilisteni,“ sõnas KIKi juhatuse liige Lauri Tammiste.

Uuringuprojekte rahastatakse KIKi keskkonnaprogrammist. Toetust saab taotleda kalanduse, veemajanduse, looduskaitse, metsanduse, keskkonnakorralduse, merekeskkonna, maapõue, jäätmekäitluse, atmosfääriõhu kaitses ja keskkonnateadlikkuse vastavatest alamprogrammidest. Täpsem info taotlemise võimaluste kohta KIKi kodulehelt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960