Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorte künnivõistlused Eesti poistele edukad

26. septembril toimusid Olustveres rahvusvahelised koolinoorte künnimeistrivõistlused. Eesti poistele oli tänavune võistlus üliedukas – kolm esikohta tulid Eestisse.

Noored kündjad võistlesid tavaatradega kõrrekünnis. Kokku osales võistlusel 27 noorkündjat kuuest riigist: Eestist, Lätist, Poolast, Sloveeniast, Inglismaalt, Austriast ja Luxemburgist.

Rahvusvahelise koolinoorte künnimeistrivõistluse esimesed kümme olid:1. Keit Uusen – Olustvere TMK / Eesti

2. Igor Murov – Järvamaa KHK / Eest3. Bogdan Dorož – Järvamaa KHK / Eesti4. James Vawser    – Eastonja Otley College / Inglismaa5. Maiko Runtal – Olustvere TMK / Eesti6. Mark-Hubert Heil – Olustvere TMK / Eesti7. Matjaž Nedog – Biotehniška šola Rakican. / Sloveenia8. Matevž Slejko – Šolski center Nova Gorica, Biotehniška šola Šempeter pri Gorici / Sloveenia9. Pille-Riin Reinaus – Kaspar Järvala Künniklubi / Eesti10. Andres Sarapuu – Järvamaa KHK / Eesti

Võistluse protokolli leiad SIIT.

Vaata fotosid:

Rahvusvahelised koolinoorte künnimeistrivõistlused.
Foto: Heino Laiapea
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960