Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 9. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tule konverentsile "Parimad teadmised viljelusvõistluse põldudelt"

Anname teada, et Viljelusvõistlus 2015 kokkuvõtted tehakse sellel aastal konverentsiga „Parimad teadmised viljelusvõistluse põldudelt“, mis toimub 19. novembril 2015 Tartumaal Lennuakadeemia ruumes kell 10.00-16.00.

Kuulda saab:

• Taimekasvatuse olukorrast Eestis 2015 ja tulevikuplaanidest

• Viljelusvõistlus 2015 tulemused ja parimate autasustamine

• Viljelusvõistluse põldude analüüsid ekspertide ja kohtunike poolt

• Kogemused viljelusvõistluse parimatelt

• Ettekanded naabermaade parimatest taimekasvatuse kogemustest

Täpsem päevakava jõuab kõigini novembri alguses.

Broneeri endale aeg, et saaksid osaleda!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960