Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. oktoober 2015

Seeder arutas Läti põllumajandusministriga maaelu arengut

Riigikogu aseesimees Helir-Valdor Seeder ja Läti põllumajandusminister Janis Duklavs arutasid eile Riias toimunud kohtumisel Eesti ja Läti maaelu arengukavade rakendamist ning Euroopa Liidu ühist põllumajanduspoliitikat.

Samuti võrreldi Eesti ja Läti põllumajandustoetuste ja -sektori rahastamise küsimusi ning käsitleti olukorda piimandussektoris ja seakasvatuses.

„Kui seakasvatussektoris on kriis nii Eestis kui Lätis ning olukorrad on enam-vähem võrreldavad, siis piimandussektoris on situatsioon erinev. Eestis on piimakari ja piima kogutoodang oluliselt vähenenud viimase aasta jooksul, Lätis on aga loomade arv säilinud ja kogutoodang isegi kasvanud,“ ütles Seeder.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150